Ekonomi Haberleri
Benzin, Motorin, Sigara, İçki ve Otogaza ÖTV Zammı Geliyor
Yakıt, alkollü içecekler ve sigaraya ÖTV zammı geliyor! Benzin, motorin, sigara, içki ve otogazda vergi artışları hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.
Gençlere Soruldu: “70 Bin TL’ye Sanayi de Çalışmak mı Yoksa 30 Bin TL’ye AVM’de Çalışmak mı?”
Gençlere yöneltilen bu soru, maddi kazanç ile mesleki tatmin arasındaki dengeyi sorguluyor. Hangi sektörde çalışmak daha tercih edilir, sanayi mi yoksa alışveriş merkezi mi?
2024 Temmuz Ayı Boyunca Türkiye’nin Dört Bir Tarafında Katılabileceğiniz 10 Festival ve Konser
2024 Temmuz ayı boyunca Türkiye'nin dört bir tarafında düzenlenecek 10 farklı festival ve konser etkinliğine katılma fırsatını kaçırmayın. Müzik dolu ve eğlenceli günler sizi bekliyor!
Ekonominin Patronu Mehmet Şimşek’ten Asgari Ücret Açıklaması: “Türkiye’de Asgari Ücret Düşük Değil”
Ekonominin patronu Mehmet Şimşek, Türkiye'de asgari ücretin düşük olmadığını belirtti. Detaylar için makalemizi okuyun.
Yüzde 25 Sınırı Bitti: Kira Zam Oranı Hesaplamada Yeni Dönem Başlıyor!
Kiracılar ve ev sahipleri için sevindirici haber! Artık kira zam oranını belirlerken yüzde 25 sınırı kalktı. Yeni dönemde kira zam oranı hesaplamalarında özgürlük başlıyor.
Kazandıran ve Kaybettiren Yatırım Araçları (24-28 Haziran)
Hafta içerisinde değişen yatırım araç piyasaları ile bu haftanın en çok kazandıran ve kaybettiren yatırım araçları sayfamızda. Detaylı bilgi için hemen tıklayın...Kazandıran ve Kaybettiren Yatırım Araçları (24-28 Haziran) yazısı ilk önce Paratic üzerinde ortaya çıktı.
Anket Sonuçlandı! Vatandaş Asgari Ücreti Yeterli Bulmuyor
Yetkililerden asgari ücrete zam gelmeyeceği açıklamaları gelirken, anket sonuçlarına göre vatandaş ücreti yeterli bulmuyor. Detaylar haberde...Anket Sonuçlandı! Vatandaş Asgari Ücreti Yeterli Bulmuyor yazısı ilk önce Paratic üzerinde ortaya çıktı.
Daha Fazla İçerik Yükle