Döviz Haberleri
KKM’de faiz alt sınırı düşürüldü, amaç TL mevduata geçişi daha hızlandırmak
KKM'de faiz alt sınırı düşürülerek, Türk Lirası mevduata olan ilgiyi artırmak ve TL mevduat birikimini teşvik etmek hedefleniyor. Detaylar haberimizde.
Otomotiv ihracatı Haziran’da %12 azaldı
Otomotiv sektöründe Haziran ayında %12'lik bir düşüş yaşandı. Türkiye'nin otomotiv ihracatı geriledi. Detaylar için tıklayın.
Atilla Yeşilada video:  Türkiye’de döviz krizi olur mu? & Piyasalar Biden depremini bekliyor! |
Atilla Yeşilada'nın Türkiye'de olası döviz krizi ve piyasaların Biden'in etkisiyle nasıl şekilleneceği konusundaki analizini izleyin. Ekonomi ve finans haberlerine dair güncel bilgiler burada!
Integral Foreks’ten altın, petrol ve parite analizi
Integral Foreks analistlerinden güncel altın, petrol ve parite analizlerini takip edin. Yatırım kararlarınızı desteklemek için en son finansal verileri ve uzman görüşlerini keşfedin.
Dış ticaret dengesinden kötü haber: İhracatta daralma çift hanede, açık sert arttı
Türkiye'nin dış ticaret dengesinde kötü haber! İhracatta çift haneli daralma yaşanırken, dış ticaret açığı sert bir şekilde arttı. Detaylar için tıklayın.
Kıbrıs İktisat  Bankası/Emre Değirmencioğlu:  Sıradaki gelsin…
Kıbrıs İktisat Bankası'nın Genel Müdürü Emre Değirmencioğlu ile ilgili güncel haberlere göz atın. Sıradaki gelişmeleri kaçırmayın ve sektördeki yenilikleri takip edin.
Dış Piyasalar:  Wall Street, EUR/USD, Brent ve altın raporu
Dış piyasalardaki güncel gelişmeleri takip etmek için Wall Street, EUR/USD, Brent ve altın raporunu inceleyin. Yatırım fırsatlarını kaçırmayın!
Daha Fazla İçerik Yükle