Dünya Ekonomileri
ECB/Lagarde: ECB gelecek değerlendirmede enflasyon hedefini ve noktasal grafiği tartışmayacak
ECB Başkanı Christine Lagarde, gelecek değerlendirmede Avrupa Merkez Bankası'nın enflasyon hedefini ve noktasal grafiği tartışmayacağını açıkladı. Piyasalara etkileri ve ekonomik görünüm üzerine detaylar için makalemizi okuyun.
Donald Trump’ın Aklında Elektrikli ve İthal Otomobiller Var
Donald Trump'ın aklında elektrikli ve ithal otomobiller var. Enerji politikaları ve otomotiv sektörüne etkilerini keşfedin. ABD Başkanı'nın otomobil tercihleri ve gelecek vizyonu hakkında detaylar.
ABD Sanayi Üretimi 2021’den Bu Yana Arka Arkaya En Büyük Artışı Kaydetti
ABD sanayi üretimi 2021 yılından bu yana sürekli olarak artış gösteriyor. Bu büyüme, ekonomik performans ve endüstriyel üretim açısından önemli bir gelişmedir.
Trump beklenen faiz indirimleri öncesinde Fed’e yüklendi: ‘Bu yapmamaları gerektiğini bildikleri bir şey’
Trump, beklenen faiz indirimleri öncesinde Fed'e yüklenerek, 'Bu yapmamaları gerektiğini bildikleri bir şey' ifadesini kullandı. Politika ve ekonomi gündemindeki son gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.
CNBC:  Trump enflasyon korkularını azdırdı
CNBC'nin Trump'ın enflasyon korkularını artırdığı haberini okuyun. Trump'ın politikalarının ekonomi üzerindeki etkilerini keşfedin ve güncel finans haberleri hakkında bilgi edinin.
IMF, Dünya Ekonomik Görünüm Raporu’nu yayınladı
IMF, Dünya Ekonomik Görünüm Raporu’nu yayınladı. Küresel ekonomi, büyüme tahminleri ve finansal istikrar hakkında detaylı bilgiler içeriyor. IMF'nin analizleri ve öngörüleri yer alıyor.
Avro Bölgesi sanayi üretimi Mayıs ayında Almanya ve Fransa liderliğinde ir kez daha geriledi
Mayıs ayında Avro Bölgesi'nde sanayi üretimi Almanya ve Fransa'nın liderliğinde yeniden düştü. Ekonomik veriler, bölgedeki üretimdeki zayıflığın devam ettiğini gösteriyor.
ANALİZ: Altın fiyatları yükselişini sürdürecek mi?
Altın fiyatlarındaki yükseliş trendi devam edecek mi? Uzman görüşleri ve analizlerle altın fiyatlarına dair merak edilenler bu yazıda!
Fed, Dezenflasyon Eğilimiyle 2024 Sonuna Kadar Faiz İndirimine Gidebilir
Fed, enflasyonun düşüş eğilimi göstermesi durumunda 2024 yılı sonuna kadar faiz indirimine gidebilir. Merkez bankalarının politika değişiklikleri yatırımcılar için önemli bir gösterge olabilir.
NATO Zirvesi’nde Ukrayna’ya daha fazla destek sözü verildi
NATO Zirvesi'nde, Ukrayna'ya daha fazla destek sözü verildi. Toplantıda alınan kararlar ve Ukrayna'ya sağlanacak yardımlar hakkında detaylı bilgi burada!
Daha Fazla İçerik Yükle